За ініціативи ПРООН в Україні Рогатинська та Галицька ТГ отримали технічне обладнання для ЦНАП та ЗЗСО

Центри надання адміністративних послуг та адміністратори віддалених робочих місць області активно здійснюють прийом документів щодо отримання довідки про взяття на облік як внутрішньо переміщеної особи.

Тому для покращення надання адмінпослуг у ЦНАП, саме у воєнний час, вручені портативні комп'ютери - лептопи для Рогатинської та Галицької територіальних громад. Окрім того, громади отримали інтерактивні, мультимедійні дошки для закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО).

Всі ініціативи, які підтримали ПРООН в Україні впроваджуються в напрямку «Забезпечення рівних можливостей, підвищення якості та доступності надання адміністративних послуг мешканцям територіальних громад регіону». Зокрема, в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в Івано-Франківській області», що реалізується ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії, наданої через посольство уряду Великої Британії в Україні, та у партнерстві з Івано-Франківською ОДА.

Заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко зазначив, що дана комп’ютерна техніка і цифрове обладнання допоможуть розширювати перелік послуг у ЦНАП та покращать якість освіти. «Завдяки Програмі розвитку ООН в Україні, громади Прикарпаття можуть розвивати державні послуги для громад, а також допомагати внутрішньо переміщеним особам», - наголосив посадовець.


Відзначимо, що з 27 січня за результатами першої всеукраїнської оцінки якості надання адмінпослуг, ЦНАП Рогатинської громади - серед лідерів за якістю надання послуг. "Дякуємо кожному адміністратору ЦНАПів області за відмінну роботу та належний рівень обслуговування суб’єктів звернення, особливо внутрішньо переміщених осіб та задоволення потреб у доступному наданні адміністративних послуг жителям територіальних громад Прикарпаття",- сказала фахівчиня управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації Оксана Данилюк.

Додамо, що станом на 25 травня у ЦНАПі Рогатинської громади видано довідок ВПО - 2273 та оформлено 1428 соцдопомог, а також у Галицькій територіальній громаді зареєстровано 3040 внутрішньо переміщених осіб та оформлено 1500 заяв на отримання щомісячної соціальної допомоги.

Працюємо, допомагаємо та сприяємо, щоб наблизити мир в Україні!

Офіційні посилання ЦНАП у територіальних громадах: https://galycka-gromada.gov.ua/cnap-11-01-36-12-07-2021/ https://rmtg.gov.ua/ua/cnap Facebook @UNDPUkraine

Більше фото за посиланням.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux