В облдержадміністрації відбулася зустріч із представниками бізнес-асоціацій щодо участі у приватизаційних аукціонах та ознайомлення з інвестиційним меню регіону

21 вересня відбулася зустріч спеціалістів облдержадміністрації та Регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях із представниками бізнес-асоціацій Прикарпаття.

«Сьогоднішня зустріч це можливість для наших бізнесменів дізнатися про актуальні питання приватизаційних процесів в області та ще одна нагода налагодження діалогу між владою і бізнесом, адже розвиток підприємництва є одним із ключових пріоритетів діяльності керівництва облдержадміністрації», - сказав директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації Сергій Подошва.

Начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях Володимир Солонина наголосив, що державне майно, яке використовується неефективно, необхідно передати в руки приватного інвестора шляхом приватизації, зокрема, через аукціони.

Про можливості проведення аукціонів із продажу державного майна з використанням електронної торгової системи «ProZorro.Продажі» проінформував представників бізнесу Володимир Когутяк – заступник начальника Регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях. З початку року цим відділенням оголошено 82 електронних аукціони; у аукціонах взяли участь 95 учасників; середня кількість учасників на аукціонах склала 2,7 од.

На зустрічі також йшлося про стимулювання процесів приватизаціїна Прикарпатті. Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях приватизовано 28 об’єктів малої приватизації (в т.ч. 1 єдиний майновий комплекс). Від продажу об’єктів малої приватизації, які розташовані на території області, до державного бюджету станом на 10 вересня перераховано 12 141 882 грн без урахування ПДВ.

Також представники провідних бізнес-асоціацій області мали можливість ознайомитися з інвестиційним меню регіону та отримати кваліфіковані відповіді.

Інвестиційне меню Івано-Франківської області: https://bit.ly/3zlshq1



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux