Людмила Сірко зустрілася із представниками громадської організації «Мрія дітей України»

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко, фахівці департаментів соціальної політики та служби у справах дітей ОДА зустрілися із представниками громадської організації «Мрія дітей України». Під час зустрічі обговорювали можливі варіанти співпраці щодо покращення якості життя внутрішньо переміщених діток, дітей загиблих (померлих) військовослужбовців та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

«З початком повномасштабного вторгнення росії на Україну Івано-Франківщина прихистила понад 150 тисяч внутрішньо переміщених людей, серед яких 40 тисяч дітей. У своїй роботі обласна військова адміністрація акцентує увагу на покращенні умов перебування діток переселенців та наданні їм найнеобхіднішої допомоги. Важливим є й захист та підтримка родин загиблих військовослужбовців Збройних сил України. На Прикарпатті впроваджується соціальний проєкт «Турбота про родину Героя», який вже дає хороші результати. Спільно з благодійними фондами, міжнародними, громадськими організаціями налагоджена ефективна співпраця щодо реалізації спільних проєктів та програм задля підтримки дітей, яку важливо продовжувати й надалі», - зазначила Людмила Сірко.

Голова ГО «Мрія дітей України» Богдана Ярова висловила готовність співпрацювати із Івано-Франківською обласною військовою адміністрацією задля підтримки внутрішньо переміщениз людей та розповіла про можливості громадської організації щодо допомоги дітям загиблих (померлих) військовослужбовців і діткам внутрішньо переміщених людей.

Йшлося про закупівлю путівок для оздоровлення дітей загиблих і полонених бійців Збройних сил України, внутрішньо переміщених людей, придбання планшетів для їх ефективного навчання, підготовку до нового навчального року, облаштування цифрових навчальних кімнат у шелтерах, доукомплектування бомбосховищ, впровадження у цих напрямках спільних проєктів та залучення для цього необхідних фінансових ресурсів.

«Ми цінуємо вашу активну позицію у справах захисту наших дітей під час війни в Україні та ініціативу щодо співпраці. Упевнена, що разом ми зробимо усе необхідне, щоби підтримати усіх діток, які потребують допомоги», - наголосила Людмила Сірко.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux