Колектив Івано-Франківської ОВА сумує та висловлює щирі співчуття рідним і близьким із приводу смерті онкохірурга Володимира Романчука
опубліковано 22 грудня 2022 року о 12:11

Цієї ночі перестало битися серце заслуженого лікаря України, генерального директора КНП «Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради», знаного в державі онкохірурга Володимира Романчука.

Після закінчення у 1982 році Івано-Франківського державного медичного інституту Володимир Романчук працював лікарем-хірургом, заступником головного лікаря, головним лікарем на Хмельниччині. У 1987 року повернувся на Прикарпаття і продовжив працювати в обласному онкологічному диспансері. Спочатку на посаді заступника головного лікаря, а з 1991 року — головним лікарем.

За понад 35 років у медичному закладі зарекомендував себе як висококваліфікований онколог, мудрий і талановитий наставник і керівник, надійний порадник для колег. Володимир Романчук не просто любив свою роботу, він жив нею щоденно, рятуючи життя онкохворих людей.

Саме завдяки його ініціативам у медичному закладі впроваджувалися на практиці найсучасніші методики діагностики та лікування онкологічних хворих із використанням ендолімфатичного введення хіміопрепаратів, променевої терапії, відкривалися сучасні профільні кабінети для лікування різноманітних форм онкологічного захворювання.

За значні успіхи у медичній практиці, підготовку висококваліфікованих лікарських кадрів у 2005 році Володимиру Романчуку присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України», у 2015 році лікар нагороджений медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям». У 2016 році онкохірург став лауреатом Всеукраїнської відзнаки «Головний лікар року – 2016».

Висловлюємо щирі співчуття родині, колективу онкологічного центру і всій медичній спільноті Прикарпаття з приводи непоправної втрати – смерті Володимира Романчука.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини. Проте світлі спогади про Володимира Романчука назавжди залишаться у серцях людей, яким він врятував життя. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні.

Вічна пам’ять...

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux