Богдан Футерко взяв участь у засіданні консультаційної групи з підготовки та реалізації плану дій щодо подолання наслідків поширення COVID-19 в партнерстві з ПРООН
опубліковано 25 листопада 2021 року о 16:06

Сьогодні, 25 листопада, за участі заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Футерка у форматі онлайн відбулося засідання консультаційної групи з підготовки та реалізації плану дій щодо подолання наслідків поширення COVID-19 у Івано-Франківській області в партнерстві з ПРООН.

Відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння щодо сталого розвитку між Програмою розвитку ООН, облдержадміністрацією та обласною радою у червні 2021 року розпочато реалізацію проєкту «Місцеве соціально-економічне відновлення».

Заступник голови облдержадміністрації Богдан Футерко зазначив, що спільними зусиллями з Програмою розвитку ООН нам вдасться залучити інвестиції донорів з числа представництв міжнародних проектів і програм, які працюють в Україні для максимальної реалізації розробленого Плану заходів із подолання негативного впливу пандемії COVID-19 на соціально-економічний розвиток Івано-Франківської області на 2021-2023 роки.

Керівник програми ПРООН з розвитку регіонів Мустафа Саіт-Аметов повідомив, що метою проекту «Місцеве соціально-економічне відновлення» є сприяння сталому місцевому соціально-економічному розвитку шляхом підтримки регіональних та місцевих органів влади у сфері планування та впровадження заходів із протидії негативним наслідкам впливу пандемії COVID-19 на соціально-економічний розвиток, а також сприяння прогресу в досягненні Цілей сталого розвитку.

Презентацію ініціатив громадського сектору з протидії наслідкам пандемії COVID-19 провела регіональна координаторка ПРООН в Івано-Франківській області Леся Попелюх.

На засіданні національною консультанткою з координації діяльності з відновлення в Івано-Франківській області Ольгою Макогон були представлені та обговорені питання щодо проведеної роботи з оцінки впливу пандемії COVID-19 на соціально-економічний розвиток Івано-Франківщини.


Довідково

Для участі у проєкті «Місцеве соціально-економічне відновлення» заявники подавали Заявку на конкурс місцевих ініціатив та заповнювали Опитувальник щодо подолання наслідків поширення СОVID-19 у Івано-Франківській області.

За підсумками наданих заявок сформовано План заходів з подолання негативного впливу гострої респіраторної хвороби COVID-19 на соціально-економічний розвиток Івано-Франківської області, до якого ввійшли 137 проєктів на загальну суму понад 204 млн гривень.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux