В місті Івано-Франківську проведено ярмарок вакансій
опубліковано 27 серпня 2021 року о 10:33

З метою інформування безробітних осіб та шукачів роботи про сучасні вимоги ринку праці, вакантні посади, формування навичок пошуку роботи та активної життєвої позиції 26 серпня 2021 року Івано-Франківська обласна служба зайнятості у Палаці Потоцьких в місті Івано-Франківську провела ярмарок вакансій. На захід запрошено заступника міського голови Олександра Левицького та начальника управління праці Івано-Франківської міської ради Наталію Дмитраш.

Захід відкрив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк, який зазначив: «Основна мета роботи служби зайнятості, як і нашого ярмарку вакансій, – допомогти роботодавцям знайти кваліфікований персонал на ті вакансії, які вони презентують сьогодні, а безробітним – місце праці з повним соціальним пакетом та достойною заробітною платою. Месендж ярмарку – «Знайдемо роботу разом!». Месендж діяльності служби зайнятості - «Живи та працюй в Україні». Ми переконані, що і в межах нашої держави, нашої області, можна знайти легальну роботу з достойним рівнем заробітної плати. Не забуваємо про те, що саме при такому працевлаштуванні ви будете соціально захищені, зможете не покидати свої сім’ї, розвивати економіку, дбати про майбутнє рідної держави».

На ярмарку вакансій представлено 20 ринкоутворюючих підприємств Прикарпаття за видом діяльності та галузевої належності, зокрема, з м.Івано-Франківська 16 роботодавців, Богородчанщини - 2 роботодавці, Тисмениччини - 2 роботодавці, які презентували близько 50 актуальних вакансій.

Представники роботодавців детально розповіли про умови праці, рівень заробітної плати, вимоги до кандидатів, професійні обов’язки, умови прийняття на посаду. Серед вакансій, представлених роботодавцями, були інспектор, водій тролейбуса, водій автотранспортних засобів, в’язальник схемних джгутів, монтер кабельного виробництва, слюсар-сантехнік, вантажник, швачка, електрогазозварник, стрілець, формувальник тіста, машиніст тістомісильних машин, машиніст крана (кранівник), верстатник деревообробних верстатів, столяр, бармен, офіціант, електрогазозварник та інші.

До спілкування з роботодавцями запрошено безробітних з Івано-Франківського міського центру зайнятості, Богородчанської, Галицької, Тисменицької районних філій обласного центру зайнятості. В ході ярмарку вакансій шукачі роботи індивідуально спілкуватися з представниками роботодавців, а також з працівниками центру зайнятості, пройшли профвідбір на замовлення роботодавців, тестування Soft Skills, а також взяли участь у діловій грі у формі нетворкінгу, де навчилися складати резюме, супровідний та рекомендаційні листи.

Усього ярмарок відвідали близько 200 осіб, які шукають роботу. При підведенні підсумків роботи ярмарку вакансій В.Цимбалюк подякував представникам роботодавців, соціальним партнерам за підтримку і тісну співпрацю.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux