В Івано-Франківську відбулося спецпогашення марки «Воїни світла. Воїни добра»

Сьогодні, 15 лютого, в Івано-Франківську відбулася презентація поштової марки під назвою «Воїни світла. Воїни добра». Аркуш включає п’ять марок, кожна з яких розповідає про працівників критичної інфраструктури: енергетиків, газовиків, дорожників, зв’язківців та водопостачальників. Тираж – 300 тисяч маркових аркушів.

У церемонії погашення марки взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Созоник, Івано-Франківської дирекції «Укрпошти» Михайло Рудий та представники підприємств, які забезпечують затишок та комфортне життя українців у тилу.  

Символічно, що процедура погашення відбулася в центральній диспетчерській «Прикарпаттяобленерго», яку енергетики називають серцем компанії, бо тут пульсує життя мереж краю.

Вадим Созоник зауважив, що для погашення марки було обрано свято Стрітення Господнє.

«Ця дата надзвичайно символічна - це подяка нашим підприємствам, які забезпечують тепло-, водо-,  газо-, електропостачання, роботу дорожньої  та зв’язкової інфраструктур, - сказав посадовець. - Переконаний, щоденна робота цих тиловиків надзвичайно важлива для українців, і без неї теж неможливо забезпечити перемогу нашої країни».

«Укрпошта відзначає найважливіші події, що відбуваються в житті України, проведенням погашення поштових марок та конвертів, спеціально виготовленим поштовим штемпелем, який існує  тільки один день, - своєю чергою додав керівник обласної «Укрпошти».  - Саме завдяки спецпогашенню пам’ять про знаменну дату залишається в історії людства».

Тож ювілейні конверти з відбитком штемпеля займуть почесні місця в колекціях філателістів, а енергетики погашену марку розмістять у корпоративному музеї, чим доповнять експонати, які розповідають про історію компанії.

Голова Правління «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен з приводу події підкреслив, що енергетики вже 357-й день разом з іншими підприємствами критичної інфраструктури забезпечують затишок та комфортне життя в тилу. А марка як символічна подяка однозначно додаватиме сил, щоб знаходити внутрішні ресурси для безперервних виробничих процесів.

Насамкінець усі учасники церемонії погашення висловили спільне бажання: щоби наступною маркою, яку будуть погашати, стала марка про нашу Перемогу над російськими окупантами.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux