У Білоберізькій громаді урочисто відкрили оновлений опорний навчальний заклад
Верховинська РДА, опубліковано 14 лютого 2022 року о 09:05

11 лютого у селі Гринява у рамках реалізації програми «Спроможна школа для кращих результатів» капітально відремонтований Гринявський ліцей відчинив свої двері для школярів.


Привітати громаду з відкриттям оновленого навчального закладу завітали гості – народний депутат України Володимир Тимофійчук, заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Созоник, заступник директора департаменту - начальник управління освіти і науки ОДА Ігор Гаврилюк, голова Верховинської райдержадміністрації Василь Бровчук, голова районної ради Юрій Філипчук, голова Білоберізької сільської ради Дмитро Іванюк, депутати районної і сільської ради, директори навчальних закладів, начальники відділів і установ громади, місцеві жителі та учні ліцею.


Слова вітань та побажань линули від гостей. Посадовці привітали директорку Ганну Рубаняк, учнів, вчителів ліцею і всю Білоберізьку громаду з важливою і такою очікуваною подією – відкриттям відремонтованого ліцею у гірському віддаленому селі.

У своєму виступі Василь Бровчук відзначив про неабияку підтримку з боку держави в галузі освіти, зокрема успішну реалізацію урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів».


«У Верховинському районі на базі Гринявського ліцею дана програма успішно реалізована. Завдяки проєкту стало можливо оснастити школу сучасними необхідними технологіями, щоб розширити можливості для організації якісного навчально-виховного процесу. Щиро дякую за сприяння народному депутату Володимиру Тимофійчуку, обласній державній адміністрації, голові громади Дмитру Іванюку, підприємця, та всім, хто долучився. Бажаю розвиватися ліцею надалі, успіху громаді, реалізовувати нові цікаві проекти», – сказав голова райдержадміністрації.

Фотогалерея

Зазначимо, що З 1 вересня 2021 Гринявський ліцей є опорним навчальним закладом до складу якого входять декілька філій, зокрема це – Білорічанська початкова школа, Голошинська початкова школа, Грамітнянська та Пробійнівська гімназії. Загалом у ліцеї навчаються більше 330 учнів.


За кошти програми «Спроможна школа для кращих результатів» капітально відремонтовано учнівські класи, спортивний зал, коридори, харчоблок. Сучасним приладдям та всім необхідним оснастили 5 навчальних кабінетів, зокрема, хімії, біології, математики, фізики та географії.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux