ЦНАПи Прикарпаття на першому місці за кількістю відгуків відвідувачів: результати всеукраїнської оцінки якості надання адмінпослуг у січні 2023

Вже третій рік поспіль Міністерство цифрової трансформації України проводить оцінювання рівня задоволеності замовників послуг у центрах надання адміністративних послуг по всій Україні. Мета дослідження – виявлення недоліків, на які найбільше вказують незадоволені замовники послуг і відповідно знаходження шляхів їх вирішення.

Мінцифрою сформовано рейтинг ЦНАПів областей за рівнем задоволеності відвідувачів надання державного сервісу та кількості отриманих відгуків. На критерії оцінювання вплинула відповідність ЦНАПів таким вимогам: ввічливість та привітність, компетентність, мова та лексика, комфорт у приміщенні тощо.

Отож, станом на початок 2023 року найбільше відгуків відвідувачі залишили про ЦНАПи Івано-Франківської області– 314 та Чернігівської – 187, Житомирської – 96, Львівської – 95, Черкаської – 79 областей і міста Київ – 78.

За індексом рівня задоволеності сервісом у ЦНАПах рейтингову таблицю очолює – Миколаївська область (100%), на другому місці – Івано-Франківщина (99,7%) та Чергігівська (99,5%), Харківська (95,0%) і Рівненська (93,8%) області відповідно.

Заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко зазначає, що такі успішні результати Івано-Франківська область має завдяки злагодженій та професійній роботі управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації та адміністраторів центрів надання адміністративних послуг нашої області. «Моніторинг всеукраїнської оцінки якості надання адміністративних послуг демонструє, що відмінні показники задоволення відвідувачів сервісом у ЦНАПах Прикарпаття є свідченням високого рівня обслуговування відвідувачів».

Принагідно звертаємо увагу, що всі бажаючі суб’єкти звернення мають можливість оцінити якість надання послуг та залишити відгуки про рівень обслуговування у ЦНАПі просканувавши QR-код опитування, який розміщений на робочому столі адміністратора центру, а також у кожну територіальному підрозділі та віддаленому робочому місці ЦНАПу.

Відгук кожного відвідувача – дуже важливий. Тому, ця інформація аналізуються, і, при виявленні проблемних питань в наданні послуг громадянам, проводиться робота щодо їх усунення. Та все ж більшість респондентів відзначають привітність і компетентність адміністраторів, доступність та зручність у приміщенні центрів надання адміністративних послуг.

Спільними зусиллями працюємо над покращенням сервісу надання державних послуг, який відповідає очікуванням всіх українців.

Наближаємо Перемогу України разом!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux