Світлана Онищук: Навіть найменша спортивна перемога є складовою нашої великої Перемоги
опубліковано 09 вересня 2022 року о 20:05

Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначають  День фізичної культури і спорту. 

Сьогодні в обласній військовій адміністрації з нагоди свята відбулася урочиста церемонія нагородження кращих спортсменів, тренерів, працівників галузі фізичної культури і спорту Прикарпатя, у якій взяли участь голова обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук, голова обласної ради Олександр Сич, заступник голови облдержадміністрації Віталій Ільчишин,  керівник управління спорту та  молодіжної політики ОДА.  

Присутні хвилиною мовчання вшанували   захисників, які   боронили нашу державу та віддали  своє життя на війні з підступним агресором. 

Юні та зрілі,  чемпіони та призери  Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи,  переможці міжнародних змагань, їх тренери та наставники – кращих з кращих представників спортивної спільноти краю нагородили грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради, почесними грамотами  та подяками управління спорту та  молодіжної політики облдержадміністрації та цінними подарунками. 

Серед нагороджених - чемпіони світу з веслування на байдарках і каное серед молоді та юніорів, переможці та призери   ХХІV літніх Дефлімпійських ігор, чемпіонатів Європи та України.  

«У всі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Прикарпаття завжди славилося тріумфальними перемогами та чисельними здобутками наших спортсменів, - зазначила Світлана Онищук. – Дякую усім вам за наполегливу працю і волю до  перемоги,  адже кожна ваша найменша спортивна перемога є складовою нашої великої Перемоги. Дякую тренерам за нелегку працю, адже завдяки вашим зусиллями наш прапор майорить на змаганнях світового рівня. Особлива подяка нашим Збройним силам,  адже завдяки  їм  ми маємо можливість і тренуватися тут, у тилу, і перемагати. А нам усім я бажаю одного – нашої Перемоги над ворогом! Слава Україні! Слава Захисникам і Захисницям! Слава нашим спортсменам!". 

Додамо, що  42 працівники галузі фізичної культури і спорту Прикарпаття призвані у лави ЗСУ, 36 з них – це представники тренерсько-викладацького складу.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux