ПРООН в Україні: відбулась онлайн–нарада щодо налаштування роботи електронної черги для ЦНАП в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України» (фаза ІІ)

Днями з ініціативи управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації відбулась  онлайн–нарада щодо налаштування роботи електронної черги, яку для ЦНАП придбано в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України» (фаза ІІ), що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії наданої через Посольство Великої Британії в Україні.

Для врегулювання потоку відвідувачів центрам надання адміністративних послуг Рожнівської сільської, Делятинської, Заболотівської та Рожнятівської селищних, а також Галицької, Рогатинської, Снятинської і Тисменицької міських рад передано електронну чергу. Вже завершився процес її підключення.


Під час наради для адміністраторів центрів надання адміністративних послуг області відбулося навчання щодо актуальних питань як правильно користуватися програмним забезпеченням та технікою. Спікером  виступив підрядник проєкту Денис Ярошенко. Питання стосувалися запуску – включення системи, також проведено огляд модулів терміналу, ТВ, модулів операторів–спеціалістів, модулів для керівництва (статистика, аналітика, контролер), модуля налаштування системи (зміна/додавання послуг, загальні налаштування),  встановлення нових робочих місць та модулів для керівництва.


Начальник відділу розвитку електронних та адміністративних послуг управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА Оксана Данилюк подякувала за плідну співпрацю регіональному координатору Програми розвитку ООН в Україні в області Лесі Попелюх та Мустафі Саіт-Аметову, керівнику програми ПРООН з розвитку регіонів. «Саме завдяки вам вдалося на теренах Прикарпаття реалізувати цей проєкт. Сподіваємось, що він  принесе користь жителям громади та внутрішньо переміщеним людям під час відвідування ЦНАПів та продовжить обопільну плідну співпрацю».

За результатами наради опрацювані проблемні питанння, які виникають при роботі електронної черги. Отримані знання стануть всім в нагоді та покращать якість надання адмінпослуг і врегулюють потік відвідувачів у ЦНАПах.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux