Оздоровленням і відпочинком на Прикарпатті забезпечили 4 373 дитини
Департамент соціальної політики ОДА, опубліковано 02 листопада 2022 року о 17:06

За інформацією департаменту соціальної політики облдержадміністрації, сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської обласної тристоронньої соціально-економічної ради. Головував на засіданні виконавчий директор обласного об’єднання організацій роботодавців Василь Скригунець.

Присутні заслухали інформацію в.о. директора департаменту соціальної політики ОДА Уляни Миронюк щодо організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2022 році.

Зауважувалося, що, незважаючи на воєнний стан в Україні та карантинні обмеження, влітку цього року оздоровча кампанія проведена належним чином. Загалом забезпечено оздоровленням і відпочинком 4 373 дитини з області.

На Івано-Франківщині наявна численна мережа закладів оздоровлення та відпочинку дітей, яка має можливість надавати якісні послуги дітям як з Прикарпаття, так і з усієї країни. У тому числі й пільговим категоріям дітей, які зараз в умовах воєнного часу потребують особливої уваги.

За словами Уляни Миронюк, профільний департамент ОДА щодня отримує велику кількість звернень від батьків, благодійних організацій, комунальних установ щодо закупівлі путівок. Водночас звернення щодо неможливості укладання угод для подальшого продажу путівок надійшли також і від закладів оздоровлення та відпочинку дітей області.

Отож сьогодні на засіданні вирішили звернутися до Міністерства фінансів України з пропозицією внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 № 590 «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану», які дадуть змогу працювати більшій кількості оздоровчих закладів, а це своєю чергою дозволить оздоровити більше дітей.

Також під час зустрічі розглянуто питання щодо підготовки територіальної угоди між Івано-Франківською обласною державною адміністрацією, Івано-Франківським обласним об’єднанням організацій роботодавців та Радою профспілок Івано-Франківської області. За підсумками засідання прийнято рішення розпочати переговори щодо укладання нової Територіальної угоди після закінчення воєнного стану в Україні.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux