Новорічне привітання голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук із Новим 2022 роком

Дорогі прикарпатці!

В останній день року, що минає, хочу подякувати кожному з вас за підтримку та розуміння, за те, що попри всі труднощі та випробування, які нам довелося пройти у 2021 році, ми спільно робили все для того, щоб наше Прикарпаття успішно розвивалося.  

Цей рік приніс нам багато знакових подій, які обов’язково залишаться не лише у наших серцях, а й назавжди ввійдуть у літопис новітньої історії краю.

Завдяки клопіткій праці кожного з нас, підтримці один одного, а головне, - прагненню змінити Івано-Франківщину на краще, ми побудували сотні кілометрів нових автодоріг, спорудили та відремонтували дитячі садочки, школи, приймальні відділення лікарень, амбулаторії, спортивні зали та стадіони. Для надання якісної медичної допомоги жителям області придбали сучасне медичне обладнання європейського взірця, забезпечили рівний доступ кожного до об’єктів соціальної інфраструктури.

Сьогодні ми пишаємося прикарпатськими спортсменами, які разом зі своїми тренерами, прославляли нашу область не тільки на спортивних олімпах держави, а й серед європейської та світової спільноти. Гордимося нашими творчими колективами, які у цей непростий час дарують радість усім нам.

Все це  – наша спільна заслуга. Адже кожен із нас гідно прожив кожну мить цього року, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги, долаючи негаразди та допомагаючи іншим.

Я щиро вдячна усім, хто трудився для розвитку громад в культурних, освітніх медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі, у аграрній галузі та промисловості. Усім, хто не боявся змін, хто впевнено крокував до мети, щоб творити по-справжньому вільну та демократичну державу.

Попри здобутки, на жаль, цього року ми маємо і непоправні втрати.  Тож, уклонімося насамперед нашим славним захисникам - українським воїнам. Тим, хто зараз перебуває не за святковим столом, а в холодному зимовому окопі, хто цілодобово боронить наші рубежі, береже мир і спокій.

Дорогі прикарпатці! У новому році щиросердечно бажаю вам міцного здоров’я, сил та натхнення для втілення найамбітніших планів та задумів, і, найголовніше, миру. Нехай серця будуть зігріті любов’ю і теплом, а домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux