На Прикарпатті відзначили 10-ту річницю прийняття Закону України «Про адміністративні послуги»

6 вересня 2012 року прийнято Закон України "Про адміністративні послуги". Це базовий Закон, який вже 10 років визначає правові засади реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг.


 З цієї нагоди в обласній державній адміністрації відбувся захід за участю керівників та адміністраторів центрів надання адміністративних послуг області. Із привітаннями до присутніх звернувся заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко.

 Посадовець привітав працівників ЦНАПів області з професійним святом, подякував за роботу, особливо відмітив їхню роль у наданні послуг для переселенців.

«Від початку війни ЦНАПи стали осередками допомоги для внутрішньо переміщених людей. Тут і надавалися послуги щодо реєстрації та оформлення допомоги на проживання від держави для ВПО, та поряд з цим були створені гуманітарні хаби для максимальної підтримки людей, які вимушено перемістилися і знайшли прихисток на Прикарпатті», — зазначив Богдан Футерко.

 Окрім того, до присутніх звернувся начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА Ігор Фіняк, який подякував всім працівникам ЦНАПів за належним чином організовану командну роботу центрів, і наголосив: "Завдяки вашій особистій праці Прикарпатська марежа ЦНАПів «в топі» за багатьма показниками. Зокрема, Івано-Франківська область на третьому місці за показником безбар’єрності та входить у п’ятірку кращих за кількістю відгуків відвідувачів центрів надання адміністративних послуг. А також мережа ЦНАП Прикарпаття на третьому місці в рейтингу «Топ–5 регіонів» за кількістю наданих послуг для внутрішньо переміщених осіб».

Варто сказати, що на даний час в області вже функціонує 52 ЦНАПи, в тому числі два ЦНАПи нової формації — «Дія.Центр» у селі Устеріки Білоберізької територіальної громади та у Рожнятівській тергромаді. А також 17 терпідрозділів та 197 віддалених робочих місць. За показником точок доступу Івано-Франківська мережа ЦНАП найбільша в Україні.

Тому за сумлінну працю, вагомий внесок у сферу надання адміністративних послуг та високий професіоналізм кращі працівники ЦНАПів Прикарпаття були нагороджені грамотою обласної державної адміністрації.

 Спільною працею до Перемоги!

Більше фото за посиланням.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux