На Прикарпатті оголошують набір на «Літню школу розвитку» для молоді
опубліковано 06 липня 2022 року о 14:00

Презентація проєкту для представників ЗМІ та громадськості відбулась 6 липня в Молодіжному інтеграційному центрі «ЗАХІД».

Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття спільно з ГО «Простір молоді» (Ужгород) в рамках проєкту «Молодіжні інтеграційні центри Захід», за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)  оголошують набір до «Літньої школи розвитку».


До участі запрошуються молоді люди віком до 35 років з числа місцевої молоді та внутрішньо переміщених осіб, які проживають у громадах Івано-Франківської області.

Проєкт допоможе розвинути особистісні компетенцій молоді у сфері соціального та креативного підприємництва, роботи з медіапродуктами, розвитку туризму, управління проектами місцевого та регіонального розвитку.

Для тих, хто пройде навчання, передбачена участь у 5-денному кемпі в с. Шиповець (Закарпатська область). На таборі учасники зможуть напрацювати спільні ідеї та бачення шляхів покращення життя в громадах.

Для випускників буде оголошено конкурс мікроініціатив із подальшим фінансуванням для переможців. Так, учасники зможуть отримати практичний досвід управління проєктами та розвивати території, де зараз проживають.

Школа буде корисною для тих, хто хоче долучитися до розбудови громад Прикарпаття.

«Бойові дії на території України спричинили міграцію людей у більш безпечні регіони, в тому числі і на Івано-Франківщину. Багато молодих людей, які у своїх рідних містах і громадах були рушіями прогресу та авторами цікавих проєктів, навіть зараз можуть гуртувати навколо себе ініціативних людей у нових місцях проживання. Літня школа має на меті надати можливості навчання та розвитку молодим людям, а також підтримати їх у реалізації ініціатив. Для територіальних громад ініціативні та креативні молоді люди це нові можливості для розвитку своїх територій», - зазначає виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук.

Організатори літньої школи сподіваються, що серія навчань в рамках цього проєкту допоможе підтримати ініціативних та креативних молодих людей в Україні під час війни. А також набуті учасниками літньої школи компетенції стануть у пригоді на етапі повоєнного відновлення України.


Долучитися до школи можна заповнивши анкету учасника за посиланням нижче та вказавши  власну мотивацію.

https://cutt.ly/eKvYBWU

Якщо виникли питання, звертайтеся на пошту: agencyotg@gmail.com.

Детальніше про діяльність Молодіжного інтеграційного центру «Захід» в Івано-Франківську можна дізнатись тут https://t.me/intergationif

“Літня школа розвитку для молоді” організована в рамках проєкту «Молодіжні інтеграційні центри Захід», який реалізовує ГО «Простір молоді» (Ужгород) у партнерстві з Центром Довженка (Львів), МАОМС "Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття" (м. Івано-Франківськ), комунальною установою "Молодіжний центр Чернівців "Резиденція молоді" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux