На дорогах державного значення продовжуються заплановані роботи
опубліковано 10 листопада 2021 року о 09:26

Перший тиждень листопада на Івано-Франківщині був сприятливим для реалізації Національної програми «Велике будівництво». Запланований обсяг будівельно-ремонтних робіт здійснювався на дорогах державного значення та мостах.

На шляхопроводі через залізничну колію та р. Любіжня на км 254+302 а/д Н-09 Мукачево – Львів частково забетоновано плиту проїзної частини. Триває влаштування опалубки консолей монолітної залізобетонної плити під тротуари.

Продовжується будівництво мосту через р. Рибниця в селі Рожнів на км 28+750 а/д Т-09-09 Снятин – Косів – Старі Кути. Тут триває процес армування та бетонування балок прогонової будови, а також консолей монолітної плити.

Продовжується реконструкція а/д М-30 Стрий – Ізварине на км 44+297 – км 61+197. Тут здійснюється стабілізація ґрунтової основи в селі Помонята, ремонт двох мостів у Княгиничах, фрезерування основи старого дорожнього одягу в цьому селі, влаштування вирівнювального шару крупнозернистого асфальтобетону в Загір’ї та асфальтування заїзних кишень у Залужжі.

На а/д Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль у рамках капітального ремонту забетоновано міст через р. Ворона, триває ремонт ще двох мостів та оновлення існуючих кільцевих розв’язок на об’їзній Тисмениці.

У рамках поточного середнього ремонту цієї дороги розпочато фрезерування старого дорожнього одягу в селі Нижнів. У селі Діброва ремонтують чотири мости.

Наносяться горизонтальну дорожню розмітку на всій протяжності а/д Р-21 Долина – Хуст. Триває влаштування земполотна, влаштування пішохідних доріжок і тротуарів у населених пунктах. Наносять горизонтальну дорожню розмітку на всій протяжності а/д Р-21 Долина – Хуст. Триває влаштування земполотна поза межами населених пунктів, а пішохідних доріжок і тротуарів – у Долині, Вигоді, Мислівці та Вишкові.

На а/д Р-24 Татарів – Кам’янець – Подільський у Гвіздці заасфальтовано майданчик для заїзду автотранспорту. У Берем’янах облаштовані пішохідні доріжки та бар’єрне огородження.

На а/д Р-38 Богородчани – Гута продовжено влаштування верхнього шару асфальтобетону від села Яблунька в напрямку Порогів, де вже є вирівнювальний шар крупнозернистого асфальтобетону. Завершено фрезерування та розпочато регенерацію основи старого дорожнього одягу в селі Гута.

На а/д Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш на вулицях Окружній та Литвина тривали підготовчі роботи до влаштування вирівнювального шару крупнозернистого асфальтобетону.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux