Міжрегіональний економічний форум «Розвиток бізнес сектору України» розпочав роботу в Івано-Франківську

Сьогодні, 15 грудня, дев’ять областей України взяли участь у дводенному Міжрегіональному економічному форумі «Розвиток бізнес-сектору України. Відновлення», що проходить в Івано-Франківську. Організатором форуму виступила Івано-Франківська торгово-промислова палата. А відбувається він за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Від імені голови обласної державної адміністрації - начальника обласної військової адміністрації Світлани Онищук учасників форуму привітав заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко. Посадовець зазначив: «Без сумніву український бізнес, українська економіка переживають нині найбільше випробування з часів новітньої України. Перед бізнесом стоять нові виклики. Необхідно зуміти пристосовуватися і працювати за несприятливих обставин. Ми й надалі будемо в діалозі влади та бізнесу напрацьовувати спільні рішення задля відновлення економічної стабільності країни у воєнний час».


Відтак Богдан Футерко взяв участь у панельній дискусії форуму «Підтримка економіки України. Інструменти для бізнесу (кредитування бізнесу, грантова підтримка, імпортозаміщення). Експорт: доступні можливості та перспективи розвитку».


Зазначимо, форум є важливим живим майданчиком для комунікації та завершальним етапом реалізації проєкту «Розвиток бізнес сектору України». В рамках цього проєкту впродовж півріччя на Прикарпатті проходили бізнес-тури для підприємців з прифронтових регіонів України.

У заході взяли участь народні депутати України, представники міністерств, голови обласних військових адміністрацій, підприємці, голови територіальних громад Прикарпаття та ін.


Поряд з цим на міжнародному форумі були представлені успішні бізнес-кейси та досягнення за весь період реалізації проєкту. Також відбувся діалог представників органів влади, підприємців з представниками міжнародних організацій і грантових програм підтримки бізнесу з метою дієвої координації програм та проєктів, що реалізовують у кожній області.

Тримаємо економічний тил. Наближаємо перемогу разом!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux