Людмила Сірко: Для діток із Харківщини, які проживають у соціально-оздоровчому закладі Івано-Франківщини, передали необхідну благодійну допомогу

«Ми завітали в одне з наймальовничіших місць Прикарпаття - у соціально-оздоровчий заклад, де проживають дітки з Харківщини, які тікали від російськиз окупантів, та знайшли тут родинний і дружній прихисток. Ці діти проживають у закладі з березня минулого року. Вони вже знайшли своїх друзів та проходять навчання. Звичайно, дякуючи нашим партнерам благодійній організації «Вектор Милосердя», ми відвідали цих дітлахів із подарунками», - про це розповіла заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко, яка побувала у цьому закладі.


Зараз тут проживають дітки з Харківщини. Для них були передані необхідні продукти харчування, солодощі, побутова техніка, сезонне, спортивне взуття, куртки, шапки, спортивні костюми, спортивний інвентар, холодильник, бойлер, канцтовари, завдяки яким організовуватиметься навчальний процес. Дітям привезли 25 планшетів, зошити, олівці, медикаменти, термометри, розвивальні ігри. Подарунки та радість від спілкування створили справжнє свято для дітей.

Під час робочої поїздки посадовиця висловила подяку від голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук представникам Благодійного Фонду «Благодійній організації «Вектор Милосердя» за надання необхідної соціально-гуманітарної допомоги для цих діток. 

Поспілкувавшись із гуманітарними партнерами,  були визначені напрямки продовження співпраці обласної військової адміністрації задля надання необхідної допомоги переселенцям та дітям. 


«Наші партнери активно допомагають  внутрішньо переміщеним людям, діткам, які переселилися на Прикарпаття з окупованих територій України.  Наша подальша співпраця допоможе забезпечувати заклади Івано-Франківщини, де проживають ВПО, усім необхідним. Переконана, що кожна дитина мріє обрати собі професію - бути вчителем, інженером, будівельником, журналістом, лікарем. Ми тішимося з того, що можемо їм допомогти та можемо їх підтримати. Ці дітки будуватимуть майбутнє нашої країни. Дитинство  українських дітей  відстоюють наші Захисники і Захисниці. Ми їм щиро дякуємо за те, що вони щодня своїми упевненими кроками наближають Перемогу нашої країни», - наголосила на завершення зустрічі Людмила Сірко.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux