Підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Івано-Франківської області є одним із пріоритетних напрямів роботи, визначених у Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року.
У межах реалізації Стратегії під егідою першої леді Олени Зеленської на базі Кулінарного хабу Івано-Франківського фахового коледжу технологій та бізнесу розпочали навчання для кухарів закладів загальної середньої освіти.
У період з 24 по 27 березня агенти змін провели курси підвищення кваліфікації для 12 кухарів закладів загальної середньої освіти.
Учасники ознайомилися:
Набуті кухарями шкільних їдалень знання та професійні компетентності сприятимуть формуванню навичок здорового харчування серед здобувачів освіти та дозволять змінити підхід до культури харчування дітей.
Слід зазначити, Кулінарний хаб було створено у 2024 році, і на його облаштування витрачено понад 2 млн 700 тис. грн, з них:
Завдяки цим курсам шкільне харчування стає смачнішим, кориснішим і сучаснішим!