Центр надання адміністративних послуг Івано-Франківська перший за кількістю відгуків відвідувачів
опубліковано 24 грудня 2021 року о 12:00

Як повідомлялося раніше, Івано-Франківська область входить у п’ятірку кращих за кількістю відгуків відвідувачів центрів надання адміністративних послуг.

Та разом з тим, за цим критерієм ЦНАП міста Івано-Франківська займає перше місце серед центрів надання адмінпослуг країни. Про це інформують у Дія.Центрів.


Варто зазначити, що Центр надання адміністративних послуг міста Івано-Франківська налічує 22 офіси для прийому суб’єктів звернення в ЦНАП.

Всі офіси є сучасними та зручними як для відвідувачів ЦНАПу, так і для працівників. Приміщення ЦНАПу обладнані пандусами (з дотриманням вимог ДБН), що дозволяє забезпечити отримання послуг маломобільним групам населення.

Загалом в Центрі надання адміністративних послуг Івано-Франківська надається 352 адміністративні послуги (в тому числі оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, паспорта громадянина України у формі ID-картки, оформлення посвідчення водія та реєстрація транспортних засобів).


В Центрі надання адміністративних послуг Івано-Франківська успішно реалізовуються сучасні інформаційні технології, як-от СМС-інформування громадян щодо результату виконання їхньої послуги; функціонування електронної системи управління чергою, яка вказує номер столу та годину прийому; інтернет-реєстрація на прийом в ЦНАП (можливість зареєструватися на прийом, обравши зручний час та день на місяць вперед); он-лайн консультація; система відображення електронної черги (завантаженості працівників) на сайті ЦНАП; персональний кабінет мешканця, де зберігається історія звернень в ЦНАП; автозаповнення заяв на отримання адміністративних послуг та інші.


Також у ЦНАПі функціонує сервіс «Мобільний адміністратор» - надання адміністративних послуг за місцем проживання суб’єктів звернення, для маломобільних груп населення та осіб з інвалідністю.

ЦНАП Івано-Франківська один з перших в Україні долучився до роботи з Міністерством цифрової трансформації України, надав згоду на участі в проєкті та інтегрував своє програмне забезпечення відповідно до встановлених вимог адміністратора системи.


З грудня 2019 року Центр надання адміністративних послуг Івано-Франківська підключений до порталу «ДіЯ», системи он-лайн моніторингу якості надання адміністративних послуг.

Завдяки такому моніторингу є можливим оптимізація надання адміністративних послуг, зменшення переліку документів для отримання послуг, скасування дублюючих чи неактуальних послуг, а також прийняття зважених рішень органами влади щодо покращення надання послуг громадянам.

Нагадуємо, що свої відгуки відвідувачі ЦНАПів можуть залишити, відсканувавши QR-постер або на платформі Дія.Центрів у розділі «Мапа Центрів».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux