Богдан Футерко: Розширення географії надання адмінпослуг – це послуги наближені до громадян
опубліковано 10 січня 2022 року о 09:00

Створення зручних і доступних умов отримання адміністративних послуг є однією з головних завдань, для функціонування ЦНАПу. Основне призначення публічної адміністрації – надання послуг, і саме за якістю послуг кожен громадянин оцінює компетентність та доброзичливість влади.

5 січня 2022 року заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко з представником Урядового уповноваженого з прав людей з інвалідністю в Івано-Франківській ОДА Миколою Макаром побували у Бурштинській територіальній громаді.

Богдан Футерко наголосив, що серед критеріїв оцінки якості публічних у тому числі адміністративних та соціальних послуг, переважно виділяються: зручність, привітність, компетентність, своєчасність, результативність, та професійність.

Переваги від створення центрів надання адміністративних послуг полягають не лише у зручності та доступності послуг для громадян і бізнесу, а це, також: задоволені громадяни, упорядковані умови праці персоналу, раціональні процедури прийняття рішень, покращений інвестиційний клімат.

Саме про якість свідчить центр надання адміністративних послуг Бурштинської тергромади, що утворений у листопаді 2014року за адресою: місто Бурштин, вул. Січових Стрільців, 15. ЦНАП поділено на фронт- та бек-офіси в яких здійснюється прийом спеціалістами структурних підрозділів Бурштинської міської ради, а саме: земельно-екологічний відділ і сектор містобудування та архітектури. У фронт офісі, працює відділ державної реєстрації.

У Центрі надається понад 310 адміністративних послуг, зокрема: адмінпослугу щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», комплексну послугу «Е-Малятко». А придбавши паспортну установку, жителям надається 7 паспортних послуг: від вклейки фото у документ старого зразка до вручення ID-14 – першого паспорта громадянина України з одночасним присвоєнням ідентифікаційного номера, безоплатно.


Більше фото за посиланням

https://burshtyn-rada.if.gov.ua/vidomosti-pro-misku-radu/struktura/tsnap/

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux