Богдан Футерко побував у ЦНАПі Долинської територіальної громади
опубліковано 15 квітня 2022 року о 13:25

Днями заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко з першою заступницею голови Калуської райдержадміністрації Оксаною Канюкою відвідали центр надання адміністративних послуг Долинської міської ради.

Сьогодні Міністерство соціальної політики працює над завданням реєстрації внутрішньо переміщених осіб. Але виникають деякі технічні складнощі. Така ситуація спостерігається зараз у всіх регіонах країни, де активно здійснюється робота з ВПО. Ми бачимо, що в ЦНАПах формуються черги на декілька днів, а то й тижнів.

Інформуємо, що Уряд ухвалив рішення, яким внесено зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. Відповідно до цих змін термін звернення за отриманням допомоги ВПО за березень 2022 року продовжено до 30 квітня включно.

Влада, територіальні громади, працівники ЦНАПів ведуть значну роботу для забезпечення належного перебування внутрішньо переміщених громадян на Прикарпатті.

«У цей важкий для країни час, як і райдержадміністрація, так і ЦНАПИ району злагоджено працюють, щоб забезпечити перебування та надання адміністративних послуг внутрішньо переміщеним особам. Вдячні відвідувачі з Маріуполя засвідчують про чітку і злагоджену роботу працівників Долинського центру надання адмінпослуг. А структурні підрозділи соцзахисту обопільно повинні працювати, не акцентувати увагу на технічних питаннях, а вирішувати їх, і тримати наш тил для допомоги переселенцям», – сказала Оксана Канюка.

«Хочу звернути увагу керівництва органу соціального захисту населення Долинської громади на важливості ефективної спільної роботи, взяти на себе відповідальність і налагодити процес не тільки щодо нарахування соціальних виплат, а й сформувати гнучкий графік та обов’язково забезпечити прийом для реєстрації внутрішньо переміщених осіб», – наголосив Богдан Футерко.

Разом з цим, посадовець відзначив належним чином організовану роботу керівництва ЦНАП і подякував усім працівникам центру, за їхній професіоналізм, терпіння та розуміння злагодженої роботи у час війни. «Ви старанно працюєте для надання внутрішньо переміщеним особам вкрай необхідної адміністративної послуги – оформлення допомоги. Попри те, що є певні труднощі з інтегрованою інформаційною системою «Соціальна громада» та реєстрацією ВПО в Дії, робота з автоматизації відповідних можливостей продовжується, і ми сподіваємося, що вже ближчим часом все запрацює безперебійно».

Окрім того, роботу з внутрішньо переміщеними особами також забезпечують адміністратори у віддалених робочих місцях (у старостинських округах), згідно затверджених графіків ЦНАПу Долинської міської ради, а саме:

вул. Центральна, 85, с. Белеїв,

вул. Шевченка, 5а, с. Велика Тур’я,

вул. Шевченка, 22, с. Гериня,

вул. Шевченка, 19, с. Гошів,

вул. Івана Франка, 303а, с. Грабів,

вул. Шевченка, 81а, с. Княжолука,

вул. Шевченка, 103а, с. Лоп’янка ,

вул. Тур’янська, 40, с. Мала Тур’я ,

вул. Шевченка, 33, с. Надіїв,

вул. Новичка, 15, с. Новичка,

вул. Шевченка, 64, с. Оболоня,

вул. Голейко, 7, с. Рахиня,

вул. Центральна, 22, с. Солуків,

вул. Шевченка, 71, с. Тростянець,

вул. Миру, 53, с. Тяпче,

вул. Шевченка, 92, с. Яворів,

вул. Шевченка, 4, с. Якубів,

вул. Хмельницького, 1, с. Підбережжя.

ЦНАП працює для Вас. Спільно до перемоги! https://cnap.dolyna.if.ua/do-uvahy-vpo-2/.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux