В Івано-Франківському районі відбувся фінал змагань з футзалу у рамках спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
Івано-Франківська РДА, опубліковано 19 квітня 2024 року о 18:00

«А раптом він виросте відомим футболістом? А якщо у нього все вийде?» – такі слова колись сказала директор однієї з оболонських шкіл у Києві батькам Олександра Шовковського. Нині про знаменитого голкіпера київського «Динамо» та збірної України СаШо знає весь футбольний світ і не лише. Свого часу вихованець школи Валерія Лобановського став першим воротарем в історії, який на чемпіонатах світу з футболу в серії післяматчевих пенальті не пропустив жодного м’яча. А все тому, що спершу в нього повірили у малого Сашка з великою мрією в серці.

Учора, 18 квітня, у Тлумачі відбувся фінал змагань з футзалу у рамках спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На даному районному етапі визначили абсолютного переможця серед чотирьох команд, які боролися 16 та 17 квітня за вихід у нинішній фінал.

За результатами змагань маємо таке розташування команд:

  • I місце – Івано-Франківський ліцей № 23 (Івано-Франківська ТГ);
  • II місце – Тлумацький ліцей № 1 (Тлумацька ТГ);
  • III місце – Угринівський ліцей (Угринівська ТГ);
  • IV місце – Підліський ліцей (Загвіздянська ТГ).

А ще один із гравців здобув приз глядацьких симпатій. Це – Богдан Чарний, учень 5 класу Підліського ліцею. Хлопець настільки хвацько та з ентузіазмом обігрував інших гравців, що, здавалося, м’яч виконує лише його команди. Богдане, ким би ти не став у дорослому житті, хай все вдається, як це було вчора!

Ви лише погляньте, які всі учасники яскраві та наповнені енергією! І нехай сьогодні вони – ще діти, проте мрія у їх серці така ж велика, як колись в Олександра Шовковського, Андрія Шевченка, Андрія Луніна, Роберта Левандовського та Ліонеля Мессі. І вже у нинішніх змагання юні учасники пліч-о-пліч боролися не лише за переможний кубок, а робили такі важливі кроки до свого ще більш потужного і масштабного успіху, який точно не завершиться на наступному – обласному – етапі змагань.

При врученні грамот і медалей в о. голови районної державної адміністрації – в. о. начальника районної військової адміністрації Дмитро Мариневич звернувся до учасників зі словами підтримки: «Хоча формально ми обираємо єдиного переможця з кожного виду змагань, але насправді всі ви – переможці. Адже показувати такий високий рівень спортивної підготовки, таку сильну боротьбу, таку підтримку для інших команд-суперників – це сміливо і дуже потужно! А кожен із вас – саме такий! Я особисто вітаю кожного з участю і радий бажати нових перемог у житті!».

Мрії завжди перемагають! Тож нехай ці діти залишаються вільними і сміливими мрійниками, адже в недалекому майбутньому – це успішні й відомі на весь світ українці! А ми будемо з радістю вірити в них і вболівати за їх новими й новими досягненнями.

Вітаємо всіх учасників цього неймовірного спортивного дійства, дякуємо тренерам за їх величезну самовіддану працю, батькам – за виховання та підтримку своїх дітей, цих неймовірних маленьких українців! Майбутнє нашої країни – у їхніх руках, як м’яч у руках голкіпера Шовковського! А нам здається, що нова зірка вітчизняного футболу підростає саме серед цих талановитих дітей!

Трансляції наживо відбуваються за таким посиланням: https://www.youtube.com/@88-ch7dt/streams

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux