Під головуванням Світлани Онищук відбулося засідання членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Сьогодні в Івано-Франківській обласній (військовій) адміністрації під керівництвом голови ОВА Світлани Онищук відбулося засідання членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Захід проходив також і в онлайн форматі.

До проведення засідання долучилися представники Офісу Президента, Уряду, народні депутати, заступники голови обласної державної адміністрації, начальники районних військових адміністрацій, голови територіальних громад.

Учасників засідання привітав виконавчий секретар Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба.

«Вперше на Івано-Франківщині відбувається засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у новому форматі, - зазначив Олексій Кулеба. – Для нас дуже важливо, щоб усі рівні влади мали змогу комунікувати і були єдині. Аби кожен міг долучитися до участі в засіданні, під час якого обговорюються важливі для регіону питання. Хочу, щоб сьогоднішня дискусія на Івано-Франківщині була максимально відкритою».

Олексій Кулеба запевнив учасників засідання, що всі напрацьовані рішення перебуватимуть на контролі Президента України. Заступник керівника Офісу Президента подякував усім за роботу задля перемоги України. 

«Івано-Франківщина – тилова область, проте має велику кількість важливих завдань, - підкреслив Олексій Кулеба. – Попереду важка зима, тому нам необхідно об’єднуватися, орієнтуватися на захист об’єктів критичної інфраструктури. Своєю чергою хочу запевнити усіх у підтримці з боку Офісу Президента у вирішення проблемних питань». 

Під час засідання обговорили питання підтоплення та затоплення територій, пошкодження  й руйнування приватних домогосподарств та інфраструктурних об’єктів внаслідок повеней, паводків та інших надзвичайних ситуацій і ліквідація їх наслідків. Йшлося про реабілітацію військових і відкриття реабілітаційних відділень у лікарнях, організацію освітнього процесу у закладах освіти області в умовах воєнного стану та розвиток мережі ЦНАП Івано-Франківської області.

Нагадаємо, Конгрес місцевих та регіональних влад утворений Президентом України Володимиром Зеленським. Це дієвий майданчик для взаємодії центральних органів влади та місцевих громад у вирішенні нагальних проблем регіонів.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux