Команди Івано-Франківського району не зупиняються ні на мить і йдуть до перемоги пліч-о-пліч
Івано-Франківська РДА, опубліковано 20 квітня 2024 року о 17:00

Ви знаєте, як одним словом можна назвати граційно-естетичне переплетіння гнучкості, кольору, харизми, імпресії та краси? Маєте рацію, це – черлідинг. Це яскрава спортивна історія танцю, гімнастики й акробатики, яка прийшла до нас з Америки і вже тривалий час підкорює європейські, в тому числі й українські сцени.

Сьогодні у місті Івано-Франківську відбулися районні змагання з цього виду у рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Ми вже знайомили вас із цими змаганнями, зараз вони у нашому районі перебувають у самісінькому розпалі. «Пліч-о-пліч» здійснює дитячі мрії й допомагає втілити амбіції, а ще – дарує неймовірні емоції. Це – коли шалена енергія в дії!

«Суддів ви уже вразили, тепер вразьте мене», - звертається у фільмі «Досягни успіху: Все або нічого» співачка Ріанна перед фіналом змагань з черлідингу до конкурсантів. У наших учасниць натомість сьогодні було навіть не подвійне –  потрійне завдання: вразити суддів, глядачів і вибороти такий бажаний щасливий квиток у четвертий – обласний – етап проєкту. Яскраві, потужні, ефектні, і, звісно, круті й веселі – учасниці 8 неймовірних команд сьогодні боролися за першість. ІФото без опису коли ви бачите цю вражаючу геометрію гіпнотичних рухів у повітрі, коли помпони, фуете, шпагати утворюють граційну танцювальну композицію, а учасниці запалюють своєю феєричною енергією, настає усвідомлення того, що спорт – це справжня культура – висока, зрима, заворожуюча. І черлідинг у ній – лакмус вдосконалених та відточених до ідеалу рухів, поглядів, усмішок.

Отож, результати нинішнього поєдинку:

  • 3 місце – колектив «Super stars» Раковецька гімназія, Солотвинська ТГ
  • 2 місце – колектив «Галка», Галицький ліцей імені Ярослава Осмомисла, Галицька ТГ
  • 1 місце – колектив «Усмішка», Ліцей № 13 Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківська ТГ.

В. о. голови районної державної адміністрації – в. о. начальника районної військової адміністрації Дмитро Мариневич привітав переможців, тренерів, організаторів та  вболівальників з цим спортивним святом. Усіх учасників нагороджено дипломами та медалями, а призерів – кубками. Дмитро Мариневич відмітив, що багато вже зроблено, багато – ще попереду. Однак головне – якщо боротися – то лише разом, адже, як вважав один з найвідоміших футболістів світу Пеле, «єдиний спосіб виграти – це команда»!

Спорт об’єднує та мотивує. Сьогодні нас об’єднував черлідинг, а вже завтра ми дізнаємося, котра із команд вмотивовано виборюватиме першість в обласному етапі з футзалу.

Ще один змагальний день завершився і фініш змагань III етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» уже з'явився на видноколі квітня. Тож запрошуємо доєднуватися, об’єднуватися і підтримувати кожну команду нашого району! Вони всі такі енергійні, потужні та сміливі!

Дякуємо Захисникам України за можливість проводити такі змагання для дітей!

Разом Переможемо!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux